BP90Vincentius

Gabung 21 April 2014
22 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
'''Vincentius Gitiyarko''' iku mahasiswa Program Studi [[Sastra Indonesia|Sastra Indonèsia]] Fakultas Sastra [[Universitas Sanata Dharma]]. Bocah asli saka Jumapolo, Karanganyar, [[Kutha Surakarta|Surakarta]] iki seneng maca buku bab sastra lan filsafat. Kajaba iku bocahebocahé seneng ngrungokakengrungokaké klenenganklenèngan lan musik klasik. Sawetara wektu ini pagaweyanepagaweyané dadi panitia Wiki Mrebawani.
1.578

besutan