Parembugan Naraguna:Meursault2004: Béda antara owahan

302 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
(→‎AP lan GP Oktober 2015: bagéyan anyar)
:Matur suwun, Mas. Saumpaninipun butuh pitulung, mangga kula aturaken marang rencang-rencang. --[[Panganggo:Beeyan|Beeyan]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Beeyan|pirembagan]]</sup> 2 Oktober 2015 07.28 (UTC)
:: Siap, kula badhe tanglét Mas Benny rumiyin. --[[Panganggo:Beeyan|Beeyan]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Beeyan|pirembagan]]</sup> 2 Oktober 2015 10.40 (UTC)
 
== AP lan GP Oktober 2015 ==
 
Artikel lan gambar pilihan oktober 2015 kok ujug ujug muncul ngenani pki lan gambar palu arit. Kamangka durung liwat usulan lan pasetujon. Kepriye carane ngganti yo mas? [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.29 (UTC)
78.624

besutan