Parembugan Naraguna:Meursault2004: Béda antara owahan

218 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
(→‎AP lan GP Oktober 2015: bagéyan anyar)
 
Artikel lan gambar pilihan oktober 2015 kok ujug ujug muncul ngenani pki lan gambar palu arit. Kamangka durung liwat usulan lan pasetujon. Kepriye carane ngganti yo mas? [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.29 (UTC)
*Artikele ya cekak banget durung pantes dadi artikel pilihan. Semono uga gambare isih rodo sensitif ing sasi Oktober.[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.32 (UTC)
78.624

besutan