Parembugan Naraguna:Meursault2004: Béda antara owahan

221 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Artikel lan gambar pilihan oktober 2015 kok ujug ujug muncul ngenani pki lan gambar palu arit. Kamangka durung liwat usulan lan pasetujon. Kepriye carane ngganti yo mas? [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.29 (UTC)
*Artikele ya cekak banget durung pantes dadi artikel pilihan. Semono uga gambare isih rodo sensitif ing sasi Oktober.[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.32 (UTC)
*Tak busak dhisik ya, sing nyumbang anonim lan mung nyumbang artikel pilihan iki lan gambar pilihan iki, rada nyujanani.[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.35 (UTC)
78.624

besutan