Parembugan Naraguna:Meursault2004: Béda antara owahan

165 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
*Artikele ya cekak banget durung pantes dadi artikel pilihan. Semono uga gambare isih rodo sensitif ing sasi Oktober.[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.32 (UTC)
*Tak busak dhisik ya, sing nyumbang anonim lan mung nyumbang artikel pilihan iki lan gambar pilihan iki, rada nyujanani.[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.35 (UTC)
**Aku usul TNI tibake wis tau dadi AP taun 2010 mas. Ana usulan?[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.47 (UTC)
78.624

besutan