Wikipedia:Calon artikel pethingan: Béda antara owahan

184 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Usul [[Tentara Nasional Indonésia]] nepaki dina ambal warsa TNI. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.42 (UTC)
:Sarujuk. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 5 Oktober 2015 14.44 (UTC)
Ananging tibake wis tau dadi AP ing taun 2010 ora apa-apa mas? Apa ana usulan liya?[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.49 (UTC)
 
==September 2015==
78.624

besutan