Parembugan Naraguna:Meursault2004: Béda antara owahan

145 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
*Tak busak dhisik ya, sing nyumbang anonim lan mung nyumbang artikel pilihan iki lan gambar pilihan iki, rada nyujanani.[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.35 (UTC)
**Aku usul TNI tibake wis tau dadi AP taun 2010 mas. Ana usulan?[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.47 (UTC)
Sarujuk Gapura Bradenburg. GP ne apa ya mas?[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.59 (UTC)
78.624

besutan