Opak: Béda antara owahan

1.014 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
+disambig
c (mbenakaké sithik)
(+disambig)
[[Gambar:Disambig.svg|left|20px]] {{dablink|{{#if: {{{1|}}}|Artikel punika isinipun ngéngingi {{{1}}}.}}{{#if:{{{2|}}}| Kanggé {{{2}}}, pirsani {{#if:{{{3|}}}|[[{{{3}}}]]|[[{{PAGENAME}} (disambiguasi)]]}}.| Kanggé kaginan sanès, pirsani {{#if:{{{3|}}}|[[{{{3}}}]]|[[{{PAGENAME}} (disambiguasi)]]}}.}}{{#if:{{{2|}}}|{{#if:{{{4|}}}|{{#ifeq:{{{4}}}|1|Kanggé kaginan sanès, pirsani {{#if:{{{5|}}}|[[{{{5}}}]]|[[{{PAGENAME}} (disambiguasi)]]}}.|Kanggé {{{4}}}, pirsani {{#if:{{{5|}}}|[[{{{5}}}]]|[[{{PAGENAME}} (disambiguasi)]]}}.}}}}{{#if:{{{4|}}}|{{#if:{{{6|}}}|{{#ifeq:{{{6}}}|1| Kanggé kaginan sanès, pirsani {{#if:{{{7|}}}|[[{{{7}}}]]|[[{{PAGENAME}} (disambiguasi)]]}}.|Kanggé {{{6}}}, pirsani {{#if:{{{7|}}}|[[{{{7}}}]]|[[{{PAGENAME}} (disambiguasi)]]}}.}}}}{{#if:{{{6|}}}|{{#if:{{{8|}}}|{{#ifeq:{{{8}}}|1| Kanggé kaginan sanès, pirsani {{#if:{{{9|}}}|[[{{{9}}}]]|[[{{PAGENAME}} (disambiguasi)]]}}.|Kanggé {{{8}}}, pirsani {{#if:{{{9|}}}|[[{{{9}}}]]|[[{{PAGENAME}} (disambiguasi)]]}}.}}}}}}}}}}
}}
 
 
[[Gambar:Opak 2009.jpg|thumb|200px| Opak Téla saka Wonosobo]]
'''Opak''' yaiku panganan cemilan saka Tanah Jawa. Salah sawijing opak sing misuwur asalé saka Wanasaba. Pertamané opak téla digawé karo wong désa Klibeber kecamatan Mojotengah lan saiki akèh désa kang gawé opak. Opak téla rasané gurih. Bahané opak saka téla, uyah lan ''godhong kucai''.
78.624

besutan