Mekah: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
~ kategori
c (→‎Pranala Jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|id}} (2) using AWB (10903))
(~ kategori)
[[Kategori:Artikel Dhasar]]
[[Kategori:Islam]]
[[Kategori:Kutha ing Arab SaudiMekkah|*]]
[[Kategori:Kutha suci]]