Anggrèk congkok kuning: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
*''Spathoglottis regneri'' [[Rchb.f.]]
}}
'''Anggrèk congkok kuning''' utawa ''Spathoglottis affinis'' yaiku salah siji jinising [[anggrèk]] saka marga [[Spathoglottis]] sing racaké ditandhurditandur minangka pethètan.<ref name="Ensiklopedia">{{cite book|title=Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7 (edisi khusus)|last=Saddily |first=Hassan |authorlink=Hassan Shadily |date=1984|location= [[Jakarta]], [[Indonesia]]|publisher= PT. Ichtiar Baru van Hoeve}}</ref> Anggrèk iki asalé saka dharatan [[Indocina]], [[Myanmar]], [[Thailand]] ([[Ta Ruang]], [[Chantaburi]]), wewengkon Melayu totog nusa Jawa karo Kalimantan.<ref name="Ensiklopedia"/><ref name="hortusorchis">{{cite web|url=http://www.hortusorchis.org/en/botanical-orchids/124-s/1661-spathoglottis-affinis.html |title= Spathoglottis affinis|first=|last= |author= |authorlink= |coauthors= |date= |month= |year= |work= |publisher= |location= |page= |pages= |at= |language= [[bahasa Inggris]]| trans_title = |format= |doi= |archiveurl= |archivedate= |accessdate= 29 September 2015|quote= |ref= | separator= |postscript= }}</ref>
 
==Rujukan==
78.624

besutan