Parembugan Naraguna:Meursault2004: Béda antara owahan

395 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
**Aku usul TNI tibake wis tau dadi AP taun 2010 mas. Ana usulan?[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.47 (UTC)
Sarujuk Gapura Bradenburg. GP ne apa ya mas?[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 5 Oktober 2015 14.59 (UTC)
 
==Minta tolong cek kelayakan==
Mas Pengurus, minta tolong cek kelayakan artikel ini, ya: [https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Sabjan_Badio/Kothak_wedhi Siska Yuniati]. Jika dipandang layak, akan saya teruskan penerjemahannya. Jika tidak, berarti stop dulu. Salam. [[Panganggo:Sabjan Badio|Sabjan Badio]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Sabjan Badio|pirembagan]]</sup> 11 Oktober 2015 20.11 (UTC)
1.459

besutan