10 Oktober: Béda antara owahan

256 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 146 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2921 (translate me))
* '''[[1986]]''' - [[Lindhu]] kanthi kekiyatan 7,5 [[skala Richter]] ngguncang [[San Salvador]], [[El Salvador]], niwasaken watara 1.500 tiyang.
* '''[[1987]]''' - Pamaréntahan [[militer]] pimpinan [[Sitiveni Rabuka]] nelakaken [[Fiji]] minangka [[republik]].
*'''[[1998]]''' – Montor mabur [[Boeing 727]] [[Lignes Aériennes Congolaises]] [[Prastawa kacilakan Lignes Aériennes Congolaises 1998|dipuntembak]] déning para tiyang ingkang mbaléla ing [[Kindu]], [[Republik Demokratik Kongo]], niwasaken 41 tiyang.
* '''[[2009]]''' - [[Turki]] lan [[Arménia]] bakal normalisasi hubungan diplomatik.{{sumber|url=http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turkey-armenia-to-sign-diplomatic-deal-next-month-says-official-2009-09-27|nama=Hürriyet}}