Sumbawa: Béda antara owahan

67 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
sithik
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Pulo Sumbawa dhumateng Sumbawa: nggabung)
(sithik)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Pulo Sumbawa.jpg|thumb|Pulo Sumbawa]]
{{gabung|Sumbawa}}
'''Pulo Sumbawa''' inggih punika [[pulo]] ingkang dumunung ing [[provinsi]] [[Nusa Tenggara Barat]], [[Indonesia]]. [[Pulo]] punika dipunwatesi dening [[Selat Alas]] ing sisih kilen (misahaken kaliyan [[Pulo Lombok]]), [[Selat Sape]] ing sisih wetan (misahaken kaliyan [[Pulo Komodo]]), [[Samudra Hindia]] ing sisih kidul, sarta [[Laut Flores]] ing sisih lor. Kota ingkang paling ageng inggih punika [[Kota Bima]], ingkang dumunung ing sisih wetan [[pulo]] punika.
 
[[Kategori:Pulo ing Indonesia]]
[[Kategori:Pulo ing Nusa Tenggara Barat]]
 
[[jv:Sumbawa]]