Naskah: Béda antara owahan

31 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
sithik
(+ pranala)
c (sithik)
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
'''Naskah''' yaiku salah sijine objek kajian [[filologi]]. Naskah iku nduweni arti kang beda - beda.
Kayadene:
 
== Delengen uga ==
* [[KodeksKodèks]]
* [[Rontal]]