Wikipédia:Paugeran maringi nami artikel: Béda antara owahan

c (Bot: Migrating 70 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3186256 (translate me))
 
== Irah-irahan (judhul) sastra lan seni manca ==
Judhul buku mawi basa manca ingkang sampun dipun terjemahaken ing [[basa Jawa]] utawi [[basa Indonesia]] saged kanggé nami artikel. Menawi dèrèng wonten, sageda migunakaken basa aslinipun lan becikipun boten sisah nganggé [[basa Inggris]] menawi panci basa aslinipun basa Inggris.
 
Paugeran punika inggih saged ugi kanggé nyerat nami anggitan seni.
 
Upaminipun:
* ''[[L'EtrangerWong Njaba]]'' lan sanès ''L'Étranger'' punapa malih ''The Stranger''.
* [[Rahasia Kapal Unicorn]] lan sanès ''Le Secret de la Licorne'' lan sanès ''[[Rahasia Kapal Unicorn]]''' punapa malih ''The Secret of the Unicorn''
 
==Cathetan penting==