Alamat IP: Béda antara owahan

107 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
id:
(Rintisan dhisik)
 
(id:)
'''Alamat IP''' utawa '''alamat protokol internèt]] (IP iku cekakan saka ''Internet Protocol Address'') iku kode kabèh piranti èlèktronis sing bisa nyambung marang [[internèt]].
 
[[Kategori:Internèt]]
 
[[id:Alamat IP]]