Candra: Béda antara owahan

31 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
sithik
c (sithik)
'''Candra''' yaiku unen-unen kang gumathok kanggo nyandra ''perangane awak'', [[solah bawa]], lan [[kaanankahanan]], adhapur ''pepindhan''
{{inuseuntil|30 November 2012}}
'''Candra''' yaiku unen-unen kang gumathok kanggo nyandra ''perangane awak'', [[solah bawa]], lan [[kaanan]], adhapur ''pepindhan''
 
==Candra Peranganing Awak==