Nukléus: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
sithik
c (sithik)
'''NukleusNukléus''' utawa [[inti sel]] yaiku bagean sing ana ing tengahe [[sel]], diubengi dening [[sitoplasma]], lan duweni bentuk [[bunder]] (ora teratur).
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
 
'''Nukleus''' utawa [[inti sel]] yaiku bagean sing ana ing tengahe [[sel]], diubengi dening [[sitoplasma]], lan duweni bentuk [[bunder]] (ora teratur).
{{biologi-stub}}
 
[[Kategori:Biologi]]