Pangrancaban Bastille: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
sithik
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6539 (translate me))
(sithik)
{{inuseuntil|24 April 2013}}
 
{{Infobox military conflict
| conflict = PanyerbuanPangrancaban Bastille
| partof = [[RevolusiRévolusi Prancis]]
| image = [[File:Prise de la Bastille.jpg|300px]]
| caption = ''Prise de la Bastille'', by Jean-Pierre-Louis-Laurent Houel
| notes =
}}
'''PanyerbuanPangrancaban Bastille''' katindakaken déning warga [[Paris]] tanggal [[14 Juli]] warsa 1789. [[Dina Bastille|Bastille]] inggih menika satunggaling [[pakunjaran]] ingkang dados simbol tirani krajan [[Dinasti Bourbon]]. <ref name="internet 1"> {{id}} [http://indonesian.irib.ir/hidden-25/-/asset_publisher/3UaO/content/id/5132082 indonesian.irib.ir] (dipununduh tanggal 26 Maret 2013)</ref> Panyerangan menika minangka wiwitanipun [[Révolusi Perancis]]<ref name="internet 1"/>. Bastille dipunwangun taun 1370 minangka benteng kagem njagi kitha Paris saking serangan Inggris<ref name="internet 1"/>. Ing abad kaping 17, Bastille ingkang kapisan dipunginakaken minangka pakunjaran papan panggenan kagem para penjahat kelas atas, tahanan [[politik]], saha mata-mata<ref name="internet 1"/>. Saperangan tahanan langsung dipunkunjara tanpa lumantar pengadilan amargi menika utusanipun [[raja]]<ref name="internet 1"/>.
 
 
 
==Cathetan suku==
[[Kategori:Paris]]
==cathetan Suku==
{{reflist}}
 
[[Kategori:ParisRévolusi Prancis]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]