Bari: Béda antara owahan

76 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
~ kategori
c (→‎Pranala jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|it}} using AWB (10903))
c (~ kategori)
[[Kategori:Kutha kuna Yunani]]
[[Kategori:Kutha ing Puglia]]
[[Kategori:Kathedral ing Italia]]
[[Kategori:Benteng ing Italia]]
[[Kategori:Kutha pelabuhanpalabuhan ing Italia]]
[[Kategori:Italia]]
[[Kategori:Geografi]]