Saos: Béda antara owahan

43 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
mbenakaké sithik
c
(mbenakaké sithik)
[[File:Lunch sauces.jpg|thumb|[[Samosa]] dibarengi patang werna saos]]
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
'''Saos''' inggih menika cairancuwèran ingkang kenthel kados [[pasta]] ingkang kadamel saking [[bubur]] woh-wohan utawi [[buah]] warni [[abang|abrit]] utawi [[abang]]. Saos menika ginanipun kanggé campuran [[panganan]] kadosta [[mie]], [[gorengan]], [[bakso]], lan sanès-sanèsipun supados raosipun langkung echoeca.
 
{{Rintisan}}
 
[[Kategori:bumbu]]
 
[[en:Sauce]]