Pelé: Béda antara owahan

28 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
sithik
c (→‎Pranala Njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|fi}} (3) using AWB (10903))
(sithik)
{{inuseuntil|24 Maret 2013}}
 
{{Infobox football biography
| playername = Pelé
| nationalcaps(goals) = {{0}}92 {{0}}(95)
}}
'''Edison Arantes do Nascimento''' utawi ingkang asring dipunkenaldipuntepungi kanthi nama '''Pelé''' ({{lahirmati||23|10|1940}}) inggih punika minangka [[legenda]] bal-balan donya ingkang asalipun saking [[Brasil]]. Sadanguning karieripun minangka pemain, Pelé kasil mbekta [[Brasil]] dados Juara Donya Bal-balan kaping 3, inggih punika nalika taun [[1958]] ing [[Swedia]], taun [[1962]] ing [[Chili]], lan taun [[1970]] ing [[Meksiko]]. Berkat kasuksesanipun kasebut, Brasil kagungan hak saking [[Piala Jules Rimet]]. Pelé pikantuk julukan ''O Rei'' utawi ''Sang Raja''.<ref>http://www.fifa.com/classicfootball/players/player=63869/index.html</ref>
 
Piyambakipun miyos wonten ing Três Corações, [[Minas Gerais]], [[Brasil]].