Minggu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Meursault2004 mindhahaken kaca Ngaat dhumateng Minggu langkung pangalihan: Takkira tembung Minggu luwih lumrah tinimbang Ngaat utawa Ahad. Saliyané iku, uga ana istilah minggon, Malem Minggu lan malem minggon
c (fixing dead links)
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Ngaat dhumateng Minggu langkung pangalihan: Takkira tembung Minggu luwih lumrah tinimbang Ngaat utawa Ahad. Saliyané iku, uga ana istilah minggon, Malem Minggu lan malem minggon)