Bhutan: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
sithik
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|no}} using AWB (10903))
(sithik)
population_density_rank = 123 |
GDP_PPP_year = 2005 |
GDP_PPP = [[USD|US$]]2,91 miliarmilyar |
GDP_PPP_rank = 162 |
GDP_PPP_per_capita = [[USD|US$]]3.330 |
footnotes=
}}
'''Bhutan''' iku sawijining negara ing [[Asia Kidul]]. Negara cilik iki kaapit déning [[Republik Rakyat Cina]] lan [[India]]. Ibu kuthané yaiku ..Thimpu. Negara iki nduwé pedunung kurang luwih 2.232..291 jiwa lan jembaré ana 38...394 km².
 
{{geo-stub}}