Pinocchio (filem 1940): Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
sithik
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4341553 (translate me))
(sithik)
{{inuseuntil|24 Maret 2013}}
 
{{Infobox film
| name = Pinocchio
| distributor = [[RKO Radio Pictures]]
| released = {{Film date|1940|2|7}}
| runtime = 88 minutesmenit
| country = UnitedAmérika StatesSarékat
| language = EnglishInggris
| budget = $2,.289,.247
| gross = $84,.254,.167 <small>(inc. reissues)</small><ref>{{cite web|title=Pinocchio|publisher=[[Box Office Mojo]]|url=http://boxofficemojo.com/movies/?id=pinocchio.htm|accessdate=16 Maret 2013}}</ref>
}}
'''Pinokio''' inggih punika salah satunggaling film [[animasi]] saking Amerika ingkang dipundamel ing taun [[1940]] ingkang dipunprodhukusi dening [[Walt Disney]] adhedhasar cariyos ''[[The Adventures of Pinocchio]]'' déning [[Carlo Collodi]]. Film punika inggih minangka film ingkang kaping kalih ingkang dipundamel wonten ing [[Dhaptar Animasi klasik Walt Disney]]. Film Pinokio inggih dipundamel sasampunipun film [[Snow White ang the seven dwars (1937 pilem)]] suksès dipundamel. Pinokio inggih sepisanan dipunwedalken wonten ing teater déning [[RKO Radio Pictures]] ing tanggal [[7 Pebruari]] [[1940]].
{{Reflist}}
 
[[Kategory:Film Animasi AmerikaAmérika Sarékat]]
[[Kategori:Film taun 1940]]