Nagorno Karabakh: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
talingisasi
c (talingisasi)
<references/>
 
== Pranala jabanjaba ==
* {{en}} [http://www.nkr.am/eng/ Situs Kementerian Luar Negeri]
* {{en}} [http://www.nkrusa.org/ Situs Kantor Nagorno Karabakh di AS]
[[Kategori:Kaukasus]]
[[Kategori:Wilayah kang dadi pasulayan]]
[[Kategori:GeografiNagara sing ora diakoni]]
[[Kategori:Negara sing ora diakoni]]