Karajan Manunggal: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
(tambah sithik)
{{commons|Category:United Kingdom|Britania Raya}}
{{wikivoyage|United Kingdom}}
* {{en}} [http://www.direct.gov.uk/Homepage/fs/en Situs wèb resmi]
 
{{Uni Eropah}}
{{Eropah}}
 
[[Kategori:NegaraNagara ing Éropah]]
[[Kategori:NegaraNagara]]
[[Kategori:Geografi]]