BP90Vincentius

Gabung 21 April 2014
14 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
cTidak ada ringkasan suntingan
cTidak ada ringkasan suntingan
'''Vincentius Gitiyarko''' iku mahasiswa Program Studi [[Sastra Indonesia|Sastra IndonèsiaIndonésia]] Fakultas Sastra [[Sanata Dharma|Universitas Sanata Dharma]]. Bocah asli saka Jumapolo, Karanganyar, [[Kutha Surakarta|Surakarta]] iki seneng maca buku bab sastra lan filsafat. Kajaba iku bocahé seneng ngrungokaké klenèngan lan musik klasik. Sawetara wektu ini pagaweyané dadi panitia Wiki Mrebawani.
1.578

besutan