Kéwan nggayemi: Béda antara owahan

258 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
sithik
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Kéwan Pemamah Biak dhumateng Kéwan nggayemi: miturut Bausastra)
(sithik)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
{{Taxobox
| color = grey
[[Tragulidae]] {{br}}
}}
'''Kéwan Pemamah Biak nggayemi''' ''('''ruminansia''')'' inggih menika klompok [[kéwan]] mamalia ingkang saged mamah panganan ping kalih, saéngga klompok kéwan menika dipunwastani kéwan pemamah biak.<ref name="internet1">{{id}}[http://id.shvoong.com/exact-sciences/biology/2162354-sistem-pencernaan-makanan-pada-hewan/ Pencernaan hewan ruminansia](dipunundhuh 30 November 2012)</ref> Ing sistem klasifikasi manungsa kaliyan ruminansia menika nggadhahi ciri ingkang sami saking sistem pencernaanipun.<ref name="internet1"/> Tuladhanipun kéwan pemamah biak inggih menika [[sapi]], [[kebo]], [[kelinci]], [[kancil]], [[wedhus]], [[kidang]], [[bison]], lan [[jerapah]].<ref name="internet2">{{id}}[http://www.pojok-vet.com/Peternakan/sistem-dan-proses-pencernaan-pada-hewan-ruminansia.html Pencernaan Ruminansia](dipunundhuh 30 November 2012)</ref>
 
== Alat Pencernaan ==
 
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
 
 
[[Kategori:Biologi]]
 
[[da:Drøvtygger]]
[[de:Wiederkäuer]]
[[en:Ruminantia]]
[[eo:Remaĉuloj]]
[[fr:Ruminants]]
[[ja:反芻]]
[[nl:Herkauwers]]
[[pl:Przeżuwacze]]
[[sv:Idisslare]]
[[vi:Động vật nhai lại]]
[[zh:反刍动物]]