Parembugan:Banggaladésa: Béda antara owahan

535 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
+1
(komentar)
(+1)
 
:Tembung desh ing basa India modèrn punika dipunturunaken sakin basa Sangskreta deśa ingkang wonten basa Jawi Énggal dados désa. Pamanggih kula dipundadosaken -dèsh kémawon. Mas --{{ping|Beeyan}} {{ping|Cahyo Ramadhani}} [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 29 Oktober 2015 08.24 (UTC)
 
::Bangladésa inggih saé Pak {{ping|Meursault2004}}, gampil kanggé tiyang Jawi, nanging inggih boten limrah mawon. Bok bilih saged dipunpilih tembung '''Bangladésa''', mangké saged dipunparingi katrangan étimologi wonten artikelipun. Utawi ngrujuk Pedoman Umum Ejaan Bahasa Jawa Huruf Latin yang Disempurnakan, tembung serapan ingkang wonten aksara "sh"-nipun kedah dipundadosaken "s" kemawon. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 30 Oktober 2015 01.02 (UTC)
63.851

besutan