Kadhaton: Béda antara owahan

158 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
sithik
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Istana dhumateng Kedhaton: basa Jawa)
(sithik)
'''Kedhaton''' iku bangunan omah gedhé. Bangunan iki kerepé dadi dalemé sang ratu utawa Présidèn. Ing Indonésia sawijining kedhaton uga kerep diarani kraton utawa puri.
istana yoiku bangunan gede seng dienggoni karo [[rojo]]
 
 
[[Kategori:Bangunan]]
 
[[en:Palace]]