Parembugan:Banggaladésa: Béda antara owahan

218 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (typo)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
:Inggih Mas {{ping|Cahyo Ramadhani}} Bangladésa pancèn saé kanggé dipunserep, lan langkung trep kaliyan étimologi Basa Jawi, nanging katingalipun dèrèng wonten ingkang nganggé kados mekaten. Nanging Bangladèsh punika sanès tembung nanging nami, dados kula kinten paugeranipun bènten. Kejawi naté kaserat wonten ing satunggaling publikasi basa Jawi. Conto sanès, kula naté maos buku babaran dasawarsa 1930-an utawi 1940-an. Wonten ing buku punika negari Polandia saha Austria kaserat minangka Polenn Ustenrik. Mbokmenawi mangké menawi kula punapa sinten kémawon saged manggihaken publikasi dangu ingkang seratanipun Bangladésa, punika inggih saged dipunenggé. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 30 Oktober 2015 10.12 (UTC)
 
::Inggih Pak {{ping|Meursault2004}}. Dèrèng naté manggihi ingkang ngoten niku. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 30 Oktober 2015 12.04 (UTC)
63.849

besutan