Soka, Panaraga: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
~ kategori
c (Kecamatan Sooko, Panaraga dipun-alihaken menyang Sooko, Panaraga: sragam)
c (~ kategori)
|}
 
 
== Prakata ==
'''Kecamatan SookoSoka''' ([[basa Indonésia]] ''Sooko'') iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Panaraga, [[Jawa Timur]].
 
== Desa-Desa ==
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Panaraga]]
 
[[Category:KabupatenKabupatèn Panaraga]]