Sambit, Panaraga: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
~ kategori
c (Kecamatan Sambit, Panaraga dipun-alihaken menyang Sambit, Panaraga: sragam)
c (~ kategori)
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Panaraga]]
 
[[Category:KabupatenKabupatèn Panaraga]]