Pupil: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
sithik
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|an}} using AWB (10903))
c (sithik)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Pupil''' inggih punika salah satunggaling perangan netra. Pupil punika bunderan utawi bolongan ingkang wonten ing tengah-tengahipun iris. Pupil punika ingkang nyebabaken cahya mlebet wonten ing retina. Warnanipun pupil [[ireng|cemeng]]. Cemeng inggih punika warna ingkang gampil ngresep cahya. Pramila mekaten, pupil minangka perangan [[mripat|netra]] ingkang gampil ngresep cahya.