Ninón Sevilla: Béda antara owahan

123 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
sithik
(Rintisan)
 
(sithik)
'''Emelia Pérez Castellanos''' utawa luwih kawentar mawa jeneng '''Ninón Sevilla''' (lair ...[[10 November]] [[1921]] - surut [[1 Januari]] [[2015]]), nalika tilar donya umuré 85 taun, iku sawijining aktris Mèksiko katurunan Kuba (''[[Aventurera]]'').<ref>[http://www.eluniversal.com.mx/in-english/2015/mexico-cuba-ninon-sevilla-death-99543.html Ninón Sevilla dies of a heart attack]</ref>
 
== Pati ==
[[Kategori:Tokoh Mèksiko]]
[[Kategori:Tokoh Kuba]]
[[Kategori:Lair 1921]]
[[Kategori:Pati 2015]]
[[en:Ninón Sevilla]]