Parembugan:Banggaladésa: Béda antara owahan

497 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
+ 1
Tidak ada ringkasan suntingan
(+ 1)
 
::Wah, Mas {{ping|Meursault2004}} matur nuwun wedharanipun. Kula ugi dereng nate manggihi Bangladesa, nanging usulanipun Mas {{ping|Cahyo Ramadhani}} kula setuju. --[[Panganggo:Beeyan|Beeyan]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Beeyan|pirembagan]]</sup> 4 November 2015 02.01 (UTC)
 
:Kula ningali Bausastra malih. Jebulipun ing Sastra Jawi wonten tembung ''Banggala'' kanggé ngrujuk tlatah punika (Zoetmulder 1982 s.v. Baŋgala). Tembung Banggala punika dipunsebat wonten ''Kidung Wangbang Widéya''. Nanging tembung banggala punika ing basa Jawi Kina utawi Madya ugi tembung risak saking ''bhagala''. Dados menawi dipun gantos ''Banggaladésa'', sayektinipun saged. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 5 November 2015 09.49 (UTC)