Parembugan:Banggaladésa: Béda antara owahan

321 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
+ 1
Tidak ada ringkasan suntingan
(+ 1)
 
::Saking larik punika nggih Pak {{ping|Meursault2004}} ''malih dadar iṅ cewagara punaṅ woṅ tan-mundur berĕm '''baṅgala''' / trikĕm uṅgw iṅ tan-kokih, anuridaraga gĕniroga, pramesi woṅ amunah-sari'' (Waᶇbaᶇ Wideha 4.89 b)? Kula nemahi saking Bausastra OJED ''online''. Kok kadosipun saé sanget inggih Pak, mundhut saking tembung Jawi Kina. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 5 November 2015 10.54 (UTC)
 
:Inggih leres Mas {{ping|Cahyo Ramadhani}}. Lan langkung saé malih, punika sanès rékanan piyambak. Dados punika miturut sarana utawa sarat Wikipédia, namung ngrujuk kémawon, sanès ''original research''. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 5 November 2015 11.27 (UTC)