Parembugan:Banggaladésa: Béda antara owahan

516 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
 
::Lanjeng punika badhé nrapaken '''banggala''' kemawon, inggih Pak {{ping|Meursault2004}}. Mangkih kula pindhahaken. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 5 November 2015 11.46 (UTC)
 
:::Nyuwun pangapunten Pak, kula kaluputan. Manawi boten klèntu '''banggala''' punika langkung kawentar minangka dhaèrah geografis nanging sanès dhaèrah administratif (nagara), dados kirang pas kadosipun kanggé nami nagari. Manawi '''banggaladésa''' punika menapa sanès ''original research'' (OR), Pak {{ping|Meursault2004}}? Kula tasih dèrèng pati sumerep bab OR punika. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 5 November 2015 12.09 (UTC)
63.849

besutan