Parembugan:Banggaladésa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
:::Nyuwun pangapunten Pak, kula kaluputan. Manawi boten klèntu '''banggala''' punika langkung kawentar minangka dhaèrah geografis nanging sanès dhaèrah administratif (nagara), dados kirang pas kadosipun kanggé nami nagari. Manawi '''banggaladésa''' punika menapa sanès ''original research'' (OR), Pak {{ping|Meursault2004}}? Kula tasih dèrèng pati sumerep bab OR punika. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 5 November 2015 12.09 (UTC)
 
::::Wonten WikiEN, wonten artikel [[:en:Bengal]] ingkang langkung trep dipertal dados '''''benggalabanggala''''' lan ugi wonten artikel [[:en:Bangladesh]]. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 5 November 2015 12.12 (UTC)
63.849

besutan