Parembugan:Banggaladésa: Béda antara owahan

225 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
+ 1
Tidak ada ringkasan suntingan
(+ 1)
 
:::Tembung Banggaladésa taksih kalebet kritérium ingkang sami kadosta tembung [[Koréa Lor]], [[Koréa Kidul]], lan [[Sudan Kidul]]. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 5 November 2015 14.15 (UTC)
 
:::Inggih Pak, sampun sumerep kula sapunika. Kula pindhah dhumateng '''banggaladésa'''. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 5 November 2015 14.54 (UTC)
63.849

besutan