Bagindo Aziz Chan: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
typo
(+ sithik)
(typo)
|successor2 = [[Said Rasad]]
|birth_date = {{birth date|1910|9|30}}
|birth_place = {{flagicon|BelandaWalanda}} [[Padang]]
|death_date = {{death date and age|1947|7|19|1910|9|30}}
|death_place = {{flagicon|Indonesia}} [[Padang]]
 
== Pandhidhikan lan karier ==
Lair ing 30 September 1910, Bagindo Aziz Chan sekolah ing pendhidhikan [[Hollandsch-Inlandsche School|HIS]] ing Padang, [[Meer Uitgebreid Lager Onderwijs|MULO]] ing [[Kutha Surabaya|Surabaya]], lan [[Algemeene Middelbare School|AMS]] ing [[Batavia]]. Tamat saka AMS lan rong taun lungguh ing '[[Rechtshoogeschool te Batavia]]'' ([[RHS]]), panjenengané uga mbukakl praktik dadi [[pengacara]] lan aktif ing [[organisasi]], ing antarané njabat dadi anggota pangurus Jong Islamieten Bond kang kapimpin [[Agus Salim]].
[[Gambar:MuseumAdityawarman.jpg|thumb|left|Monumen Bagindo Azizchan kanthi latar mburi [[Museum Adityawarman]]]]
 
11.904

besutan