Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

28 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
|kulon=[[Kabupatèn Pacitan]] {{br}} [[Kabupatèn Wanagiri]]
}}
Jarak Ibu Kutha [[Panaraga]] karo Ibu Kutha Provinsi [[Jawa]] [[Wétan]] (Surabaya) +/- 200 Km menyang arah [[Wétan]] lan nyang Ibu Kutha [[Nagara]] ( Jakarta ) +/- 800 Km nyang arah [[kulon]]. Kabupatèn Panaraga dibagi 2 sub area, yaiku area dataran [[dhuwur]] yaiku kacamatan [[Ngrayun]], Sooko dan Pulung lan [[Kacamatan]] Ngebel sisané yaiku daérah dataran cendhak. [[Kali]] sing liwat ana 14 kali sing dawané udakara 4 teka 58 Km. Fungsi kali iki yaiku sumber [[sumberirigasi]] irigasi kanggo papan tetanèn.<ref name="geografis">[http://www.ponorogo.go.id/web2/ponorogo/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=101&Itemid=473 "Letak Geografi"], diakses tanggal 12 Juli 2011.</ref>
 
== Pemerentahan ==
111

besutan