Uwuh: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Meursault2004 mindhahaken kaca Larahan dhumateng Uwuh langkung pangalihan: luwih trep
c (sithik)
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Larahan dhumateng Uwuh langkung pangalihan: luwih trep)