Azizullah Lodin: Béda antara owahan

97 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
tambah sithik
(Rintisan)
 
c (tambah sithik)
'''Dr. Azizullah Lodin''' ([[Basa Pashtun|Pashtun]]: '''داکترعزیزالله لودین''', lair ing [[Herat]], [[Afganistan]], [[1939]] - surut ing [[Amérika Sarékat]], [[4 Januari]] [[2015]], nalika surut umuré kira-kira 75 taun), iku sawijining pulitikus Afghanistan.<ref>[http://www.khaama.com/ex-afghan-anti-corruption-chief-passed-away-in-united-states-9206 Ex-Afghan anti-corruption chief passed away in United States]</ref> Dhèwèké ing taun 2009 njabat dadi Pangrèh Komisi Pamilihan Umum Afganistan.
 
== Réferènsi ==
{{reflist}}
 
{{DEFAULTSORT:Lodin, Azizullah}}
 
[[Kategori:Tokoh Afganistan]]