Chichén Itzá: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (~ kategori)
c
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/483
}}
'''Chichén Itzá''' ({{pronEng|tʃiːˈtʃɛn iːˈtsɑː}});<ref>Delengen uga {{cite web |title=Chichén Itzá |url=http://inogolo.com/pronunciation/d1123/Chichen_Itza |work=English Pronunciation Guide to the Names of People, Places, and Stuff |publisher=Inogolo |accessdate=2007-11-21}}</ref> iku salah siji Situs PeradabanPradaban [[Suku Maya|Maya]] kangsing wis dumunung ana ing [[Meksiko|Mèksiko]] rikalakawit [[abad]] [[800]] SM. [[Piramida]] Kukulcan ing sakupengésakubengé situs [[sajarah]] iki dipercayadiprecaya kanggodadi pusatpunjering kagiyatantumindak [[pulitik]] lan [[ékonomi]] ing peradabanpradaban Maya, kangsing dumunungpapané ana ing tlatah [[SemenanjungUjung Yucatan]], (tlatahMèksiko. Meksiko).Situs Chichén Itza arupaiki titikdadi temu ''komplèks''punjering [[bangunan|wangunan]] liyané kayata [[Piramida Kukulcan]], [[Candi Chac Mool|Candhi Chac Mool]], lan bangunanwangunan [[Sewu Cagak|Séwu Cagak]].
 
== Cathetan sikil ==
63.841

besutan