Chichén Itzá: Béda antara owahan

61 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/483
}}
'''Chichén Itzá''' ({{pronEng|tʃiːˈtʃɛn iːˈtsɑː}});<ref>Delengen uga {{cite web |title=Chichén Itzá |url=http://inogolo.com/pronunciation/d1123/Chichen_Itza |work=English Pronunciation Guide to the Names of People, Places, and Stuff |publisher=Inogolo |accessdate=2007-11-21}}</ref> iku salah siji Situs Pradaban [[Suku Maya|Maya]] sing wis dumunung ing [[Meksiko|Mèksiko]] kawit [[abad]] [[800]] SM. Piramida Kukulcan ing sakubengé situs [[sajarah]] iki diprecaya dadi punjeringsasana tumindak [[pulitik]] lan [[ékonomi]] pradaban Maya sing papané ana ing tlatah Ujung Yucatan, Mèksiko. Situs Chichén Itza iki dadi punjering [[bangunan|wangunan]]wewangunan liyané kayata [[Piramida Kukulcan]], [[Candi Chac Mool|Candhi Chac Mool]], lan wangunan [[Sewu Cagak|Séwu Cagak]].
 
== Cathetan sikil ==
63.841

besutan