Polen: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(new president & new prime minister)
:''Uga delengen [[Sajarah Polandia]]''
 
Polandia iku nagara ing Eropah-Wétan sing wis diadegaké kurang luwih sèwu taun ing taun [[966]]. Ing taun [[1025]] Polandia dadi keraton lan ing taun [[1569]] manunggal karo Lituania dadi "[[Pasamakmuran LituniaLituania-Polandia]]". Nanging taun [[1795]] pasamakmuran iki rusak lan wong Polandia ora nduwé nagara mardika nganti taun [[1918]], sawisé [[Perang Donya I]].
 
== Pamérangan administratif ==
133

besutan