Siprus: Béda antara owahan

110 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c (→‎Pranala jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|ja}} (3) using AWB (10903))
{{Eropah}}
 
[[Kategori:Negara]]
[[Kategori:Negara ing Éropah]]
[[Kategori:Siprus| ]]
[[Kategori:Pulo ing Segara Tengah]]
[[Kategori:Geografi]]
63.227

besutan