Wikipédia:Miwiti kaca anyar: Béda antara owahan

c (Melindungi Wikipedia:Miwiti kaca enggal: bola-bali ana wong iseng [edit=autoconfirmed:move=autoconfirmed])
Kaca iki njelasaké sawetara prakara kang magepokan klawan '''kepriyé carané miwiti kaca anyar'''.
 
MAngga para kadang ingkang sutresna dateng budaya, basa lan sastra jawa kita pitepangan wonten ing kalodhangan punika. Kula warga MGMP Basa Jawa Ing Tlatah Banyuwangi.
== Prinsip umum ==
* Kasaranaké maos [[Wikipedia:Keuntungan mempunyai akun|masuk log]] sebelum Anda mulai menyunting.
* Kasaranaké miwiti kaca anyar seka '''pranala (''link'') sing wis ana'''. Ana pranala sing dijenengi "pranala memedi (ghost links)" utawa "pranala abang (red links)" -- pranala sing katedhak ing teks, nanging durung ana artikel sing njabaraké.
* Supaya dimangertèni kanggo '''[[Wikipedia:Menehi konteks|mènèhi konteks]]''', yaiku nulis atur pambuka singkat ing wiwitan artikel. Aja nulis "Iki novel katelu saka..." -- sawetara kuwi ''panjenengan'' bisa waé katlusur seka pranala pranala seka novelis kondhang X, pamaos liya bisa waé seka kaca liyané manèh.
* Disinaoni '''[[Wikipedia:Paugeran maringi nami artikel|paugeran gawé jeneng artikel]]''' wikipedia sadurungé mènèhi jeneng sawijining kaca anyar.
* Miwiti kanthi ukara sampurna (lengkap) lan ora kaya katrangan ing bauwarna (kamus). '''Kajelasaké''' ukara utawa tembung sing dadi irah-irahan (judhul) artikel ing wiwitané artikel.
 
<div style="margin: 10px 0px; padding: 5px; border: 2px solid #c30;">
'''KUDU DIGATèAKé''': Aja ngleboaké artikel sing cekak banget, ora ana sesambungané karo judhul, tembung-tembung saru, lan ora ngemot katrangan cukup. SIng nglanggar bisa diblokir aksesé.
</div>
 
==Cara-cara miwiti kaca anyar==
2

besutan